צילום ארכיון להמחשה: איתמר רותם

עיריית באר שבע, חברת כיוונים והרשות לפיתוח הנגב והגליל גאים להציג לכם לראשונה את פסטיבל Eat&Drink שיציע מגוון שילובים חדשים ומרגשים של אוכל ושתייה. אלפי בליינים מכל האזור צפויים להגיע אל אחד האירועים הגדולים של הקיץ בבירת הנגב.

השף אבי ביטון ("סוליקה", "קפה פופלר", "מרקדו" ועוד) יצר עבור הפסטיבל עשרות מנות סטריט פוד חדשניות שיגשו משלושה מטבחי ענק פתוחים וימכרו במחיר סמלי של 35 שקלים למבנה. עוד בפסטיבל,  שדרת בירות מפוארת שתכלול בירות מקומיות ומיובאות, יינות בהתאמה לכל סוגי האוכל ו- 25 סוגי קוקטיילים מיוחדים, שוק ססגוני שיציע את מיטב המרכולת של הדרום והעוטף וגם שלל מופעי רחוב ומוזיקה, דיג'ייז והרכבים.

השף אבי ביטון. צילום: אפיק גבאי

פסטיבל Eat&Drink, מתחם דיזיין פלוס (לשעבר השדרה השביעית). 31.7-1.8, החל מהשעה 19:00 בערב.